Wonen en werken is beleven

Een interieur dat zowel functioneel als esthetisch is, verbetert het leefcomfort. Ik ontwerp ruimtes waarin jij je prettig voelt.

Ook bij het ontwerpen van gebouwen laat ik mij leiden door de gewenste beleving. De unieke en fraaie buitenkant sluit dan naadloos aan bij het interieur

Ontwerp

Het is voor mij de kunst om goed te luisteren naar jouw wensen en je uit te dagen om op een nieuwe manier naar je omgeving te kijken. De eisen die je stelt aan een woon- of werkruimte vertaal ik naar een ontwerp dat jou aanspreekt. Daarbij zoeken we samen naar innovatieve oplossingen en verassende details.

Daarna volgt een definitief ontwerp met plattegronden, schet sen en visualisatie (look-and- feel) van de voorgestelde materialen en kleuren. Ik laat je een driedimensionale presentatie zien in CADVisual.

Realisatie

Ik begeleid de realisatie van dit ontwerp tot aan het momen t van oplevering. Ik vraag offertes aan, maak planningen en instrueer alle be trokkenen bij de bouw. Het werk is voor mij pas klaar op het moment dat jij tevreden bent en ik je de sleutel teruggeef.

Tot ziens, Carl.
 
Carl van Kuijck werd op 1 oktober 1960 in Rijsbergen geboren. Hij heeft een technische opleiding en in de avonduren een opleiding interieurontwerpen gevolgd. Van een baan als stoffeerder neemt Carl op 23 jarige leeftijd de woninginrichting van zijn vader over . Niet veel later zet hij deze om in een ontwerpstudio. Hij vindt het fijn met Cadvissual te tekenen omdat hij in volumes ontwerpt en deze dus direct in 3D kan beoordelen. Carl is een muziekdier. Van pianolessen vanaf zijn 6de gaat hij drummen bij de plaatselijke accordeonvereniging. Heef met deze basis in diverse bands gespeelt om door te schuiven naar het organiseren en regisseren van concerten in het genre lichte muziek. Heeft 2 dochters, Sophía en Léone . Kan ongeduldig zijn en noemt zichzelf een perfectionist. Verwacht dat ook van zijn meedenkers. Met zijn uitspraak: “Als het moet vinden we elke dag het wiel voor u uit” heeft hij al een aantal bijzondere ontwerpen op zijn naam staan. 
Ontwerpstudio Carl van Kuijck
St. Bavostraat 11
4891 CG Rijsbergen

+31 76 596 35 35
+31 6 53 33 16 37

ontwerpstudio@carlvankuijck.nl
 
 
 
Carl van Kuijck